Новий диплоїдний сорт (плуот) Дапл Данді (Dapple Dandy) - гібрид виведений в результаті схрещування сливи з абрикосом (1/4 абрикоса та 3/4 сливи) селекціонерами Німеччини. Привертає увагу незвичайним забарвленням шкірки - при дозріванні з блідо-зеленого він стає жовтим і покривається червоними плямами. Сорт ранньо-середнього терміну дозрівання, знімна зрілість плодів у третій декаді серпня. У плодоношення набирає 3 рік.
Плоди круглі, дуже великі, середньою масою 55 - 70 грам, з ніжно-рожевою м'якоттю з дуже приємною структурою і маленькою кісточкою. Вони мають незвичайний, сортовий особливий смак і аромат, вважаються одними з найсолодших серед кісточкових плодів, м'якоть дуже солодка. Смакові якості чудові!
Селекція стійка до основних захворювань, висока морозостійкість до - 25°C.
Плоди круглі, дуже великі, середньою масою 55 - 70 грам, з ніжно-рожевою м'якоттю з дуже приємною структурою і маленькою кісточкою. Вони мають незвичайний, сортовий особливий смак і аромат, вважаються одними з найсолодших серед кісточкових плодів, м'якоть дуже солодка. Смакові якості чудові!
Селекція стійка до основних захворювань, висока морозостійкість до - 25°C.
Інформація для замовлення
- Ціна: 300 ₴